Jobs @rijschoolmercator

 

Een uitdagende job bij Rijschool Mercator

 

Lesgevers praktijk.

Onze activiteiten breiden verder uit en daarbij zijn we nog steeds op zoek naar lesgevers categorie B met brevet II. Ook voor het zwaar vervoer (vrachtwagen en autobus) zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen. In samenspraak met de rijschool kan je als lesgever fulltime, parttime of als freelancer aan de slag. Als je ambitieus bent, een nieuwe uitdaging zoekt, een toffe omgeving met inspirerende collega's, dan is rijschool Mercator misschien wel de werkgever waar je naar op zoek bent.

Ook als je nog geen brevet hebt als lesgever, kan rijschool Mercator je helpen met de opleiding, het afleggen van de examens en de stage.

Interesse? Neem contact op via jobs@rijschoolmercator.be of bel 016 36 01 24.

 

Waarom lesgever worden bij Rijschool Mercator?

  • Je werkt met topmateriaal

    Onze voertuigen zijn altijd heel recent, zowel onze tweewielers en auto's, als de vrachtwagens en autobussen. We werken uitsluitend met gereputeerde topmerken. 

  • Een unieke lesmethode, gebaseerd op de GDE-Matrix

    Onze aanpak is uniek en vooruitstrevend. De leerling staat centraal in onze leermethode, we werken aan het tempo van de leerling. We coachen, moedigen aan tot zelfevaluatie en luisteren naar de feedback van de leerling. In opeenvolgende modules worden competenties stap voor stap opgebouwd. Dat maakt de rijlessen boeiend en uitdagend en leidt tot duurzame resultaten.

  • Een oefenterrein van bijna 2 hectare

    Voor elke voertuigcategorie kan je op ons oefenterrein je leerling begeleiden bij de eerste stappen, de manoeuvres aanleren, enz..

  • Een brede visie

De opleidingen die onze rijschool aanbiedt, hebben niet alleen tot doel om de leerling-bestuurder voor te bereiden op het uiteindelijke rijexamen. Naast het technische aspect van de opleiding, hebben we bij rijschool Mercator de ambitie om de leerlingen te helpen het nodige inzicht te verwerven om zich veilig in het verkeer te kunnen bewegen en daarnaast ook met de juiste attitude om te gaan met de andere verkeersdeelnemers. Ook het sociale aspect van autorijden en milieubewust omgaan met mobiliteit komen in de rijschool aan bod. Zo werk je mee aan de verkeersveiligheid van morgen.

Page category: 
About us